På Frederiksdal Gods på Lolland producerer vi kirsebærvin, som ingen har gjort det før. Stevnskirsebærret – også kaldet Nordens drue – er rygraden i produktionen. Alle bærrene er certificerede og kommer udelukkende fra egne plantager.
Vinen er præmieret og anmelderrost i et hidtil uset omfang for en dansk vin lavet på Stevnskirsebær.
Vi er de første i verden, der producerer vin af kirsebær efter samme principper, som er brugt i århundredes vinproduktion – eneste forskel er, at de gamle traditioner bliver nyfortolket og får nyt liv. Vores vin lagrer i 6-36 måneder på henholdsvis ståltanke, nye og gamle egetræsfade fx fra rødvin, cognac eller portvin. Andre af vores vine står udenfor på vores Rancio-plads i glasballoner i alt slags vejr i 1½ år, inden vinen kommer indenfor og lagrer videre på cognacfade i yderligere 1½ år.
Alt i alt gør det Frederiksdal Kirsebærvin til noget ganske særligt!